Радан Кънев: Борисов е като булката беглец

Радан Кънев: Борисов е като булката беглец

Идеята на реформаторите за новия им проект е да създадат нещо голямо, което ще може да се пребори с наличното. Те ще са отворени към гражданите, като моделът за партийна коалиция е затворена страница за тях, категоричен бе Радан Кънев в ефира на БТВ.

Според него страната, в продължение на много години се управлява изключително неправилно. За да можеш да заемеш някаква по-висша длъжност, трябва да си партиен член, коментира още Кънев. Според него докато това е начина, няма да се промени нищо в страната, информира novini.bg.

Той смята, че поставянето на партийното над националното е довело до протестния вот на народа.

Кънев дебело почерта, че е задължително да се носи политическа отговорност и законът е необходимо да стои над всичко и всички, а не премиера да е на това място. Парите не трябва да се съсредоточават само в столицата, както се прави в момента. Те трябва да са във всички градове и общини. Така няма да има толкова западнали райони.

Основното обвинение на Радан Кънев бе по адрес на Бойко Борисов. Според него той не носи политическа отговорност и отново бяга. На шега сравни действията на премиера в оставка с „булката беглец“.

   

0 коментарa

Виж още