Разказ на българин за кървавата нощ в Ница

Разказ на българин за кървавата нощ в Ница

Капитан Иван Георгиев от 15 г. живее във френския курортен град и разказа за преживения ужас във фаталната нощ. Той, заедно със семейството си излезли на разходка във въпросната вечер. Ходили на ресторант, завели децата на виенско колело и към 22 ч се отправили към гаража, в който оставили колите си. Изведнъж чули писъци и видели огромния камион, сеещ смърт по булеварда.

Много от хората били придружени от децата си. Започнали да се чуват и изстрели. По най- бързият начин се добрали до подземния гараж, където били паркирани колите им. По цялата крайбрежна улица царял зловещ хаос. Някой от родителите се опитвали да спасят децата си от гумите на камиона, хвърляйки ги през парапета над крайбрежните скали. За съжаления не всички хвърлени малчугани оцелели.

Георгиев е категоричен, че полицията е била на мястото си, винаги има много полиция в Ница. За жалост не са успели да предотвратят кървавата баня, предизвикана от камиона- убиец.

Направена е отлична организация в болниците и непрекъснато се изнасят актуални списъци с настанените. Все още се провежда идентифициране на загиналите.

Навсякъде гъмжи от полиция.

   

0 коментарa

Виж още