РАЗКРИТИЕ!!! Анита Мейзер е невинна

РАЗКРИТИЕ!!! Анита Мейзер е невинна

Тази сутрин излезе протоколът от аутопсията на културиста Ники, направена от съдебните медици.

Аутопсичният протокол доказва, че Анита Мейзер не е убила умишлено мъжът си - културиста Николай Димов. Причината за смъртта обозначена в документа според медиците е "загърляне" или асфикция/удушаване. То е станало вследствие на нелеп инцидент.

След разкритието, първоначалните съмнения, че Анита Мейзер умишлено е видяла сметката на съпруга си, окончателно са разсеяни. Разследващите престъплението коментираха, че определено не става въпроса за „заколение, както го прие обществото", пише pik.bg.

Всеки момент медиците ще излязат с експертните заключения за детайлите около настъпването на смъртта на Николай Димов. В процесът срещу Мейзер съдебномедицинската експертиза ще бъде изключително важна, тъй като ще даде категоричен отговор до каква степен с действията си тя е допринесла за инцидента довел до смъртта на любимият ѝ.

След фаталната смърт на съпруга ѝ, срещу нея бе повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост след нанасяне на средна телесна повреда, както и второ обвинение - за подкупване на полицай.

Рано сутринта на 15 август, Анита Мейзер се обадила в полицията и съобщила, че мъжът й е мъртъв. Малко след това тя бе задържана от органите на реда и отведена за разпит в следствения арест. Пристигналите на мястото на престъплението криминалисти, откриват трупа на Николай Димов на пода до масата за масажи. Димов бил полугол и вързан през ръцете, краката и врата със свински опашки.

По-късно съпругата му обясни, че примките били стегнати лично от нея, но по негово настояване. Обяснението за необичайната игра според вдовицата е, че мъжът ѝ, трябвало да скъса с мускулите си пластмасовите опашки.

Химическата експертиза, която излезе миналата седмица доказва, че в злополучната нощ, двамата съпрузи, не са употребявали наркотици, успокоителни и опиати, нито пък алкохол.

След затягането на пластмасовата нишка около врата му, Николай най-вероятно е изпаднал в унес, след което безболезнено е издъхнал, "Фактически той се е обесил на свинските опашки, които са се затягали, без да е имало външна намеса за това", обясняват разследващите във Варна.

   

0 коментарa

Виж още