Разкриха къде е Митьо Очите!

Разкриха къде е Митьо Очите!

Несебърският бос Димитър Желязков пак е пациент на балнеоцентъра към грандхотел „Поморие”. Той се е върнал в специализираната стая за настаняване на инвалиди след 5-дневни изследвания в истанбулската болница "Джон Хопкинс".Очите замина там заради усложнения при лекуването на главната му травма - прострелването в малкия таз. Желязков обаче ползва съвсем нормален транспорт, вместо специализирана линейка, заради което в подземния свят се появиха слухове, че пътуването по медицински причини реално е тайно напускане на страната. Според информирани за преместването му е използван микробус, който не привлича излишно внимание с лукс и екстри, пише "Монитор". 

Бързото му завръщане отмени версията за трайно установяване в чужбина, поне на този етап. С информация за реалното състояние на Димитър разполагат само най-близките му, това са твърди лични въпроси, всичко останало са инсинуации, обяснява човек от обкръжението на боса, който след дни има рожден ден.

Очите е роден на 19 септември 1972 г.  Знае се е, че пътуването до Турция се е състояло след консултации със специалисти от УМБАЛ "Софиямед". Той бе лекуван там, след като други здравни заведение в столицата не искаха да го приемат. В "Софиямед" му бе поставен и силиконов уретер.

Балнеоцентърът в Поморие е с доказани успехи в раздвижване на пациенти, които са били много време на легло. До 27 август на Желязков са били извършвани процедури по план, като той сериозно е изпълнявал лекарските съвети.

Митьо Очите е загубил голяма част от теглото си и няма нищо общо със снимките, на които показва мускули, все още се движи с инвалидна количка. 

Разследването за инцидента, при който той бе прострелян, продължава, като двете престъпления от 8 юни - убийството на гарда Александър Алексиев и опита за убийство на самия Димитър, са присъединени към делото за организирана престъпна
група с лидер Божидар Кузманов-Кравата. 

Отправени са обвинение към 10 души, като задържани са 6 от тях. В нощта на отпътуването на Желязков към Турция беше взривен мерцедесът, използван от жената на Божо Кравата.

   

0 коментарa

Виж още