Ризите, които подхождат на всичко

Ризите, които подхождат на всичко

Ризите тип „Slim Fit” са най-подходящи за хора, които поддържат равномерно теглото си и поддържат форма с тренировки. Те са подходящи и за тези, с малко по-отпуснато тяло, тъй като с тях близо годни ще скриете вашия корем и ще имате по-младежки вид. Въпреки това, независимо от вашето телосложение, избягвайте носенето на прекалено тесни ризи, тъй като те могат да ограничат движението ви и също така да подчертаят вашите недостатъци. Не забравяйте, че впития стил ризи не подхожда добре на тесни дрехи.

"Slim Fit" ризата е подходяща, за мъже, които желаят да акцентират в зоната на гърдите и талията. Това е особено подходящ тип облекло за мъже с тесни рамене и малка талия, тъй като тези мъже, носейки нормален тип риза, тя би се мачкала в областта на раменете и кръстта и би довела до изцяло непривлекателен външен вид. Подобен проблем възниква с малка талия, което също допринася за оптично по-пълен външен вид. По този начин, риза с прилепнал силует, може да бъде благословия за мъже с тесни рамене и талия. Къде да ги намерите? Те се продават във всеки онлайн магазин за мъжка мода, с опции за връщане, където с няколко крлика и без да губите неаргументирано време, може да се сдобиете с една такава.

Можете да поръчате тези ризи онлайн във всякакъв размер, цвят, модел, марка и пр. Мъжете с по-дълги ръце могат да намерят проблеми с получаване на перфектната риза, но винаги може да се обърнете към шивач за скъсяване. Това е по-евтина алтернатива в сравнение с опцията да плащате за риза по поръчка. „Slim Fit” стилът определено е тук, за да остане! Така че, независимо дали сте професионалист, бизнесмен или студент, носете този вид риза, за да направите трайно положително впечатление на всички около вас. Освен това, можете да се инспирирате, като разгледате в интернет новите колекции на дизайнери като Ralph Lauren, Giorgio Armani, Ermenegildo Zegna и много други.

Източник: ризи от m0derno.bg

 

   

0 коментарa

Виж още