Родените септември са специални!

Родените септември са специални!

Месецът, в който сме родени винаги има значение за личността ни. Днес поглеждаме към характеристиките на тези от вас, родени през септември. Интересни, често непредвидими, но и:

Отдадени на работата
Родените през септември са много отдадени на работата си. За тях работното време не съществува, 24 часа, 7 дни в седмицата, влагат всички усилия, за да получат добри резултати, но и разбира се да се изкачат на следващо ниво в служебната йерархия.

Добри оратори са
Ако насреща ви стои добър оратор, презентатор, то има голяма вероятност този човек да е роден през септември. Думите им винаги имат силно въздействие на околните, успяват да впечатлят и да постигнат желания резултат.

Понякога са саркастични
Значителна част от родените през септември успяват да постигнат големи успехи, но често злоупотребяват със своето влияние и власт. Ако трябва да работите с тях, често ще станете саркастичното им отношение. Въпреки това дори в сарказма успяват да заложат хумор.

Перфекционисти
Ако обичате творческия безпорядък, трябва да знаете, че наложили ви се да живеете или работите с човек, роден през септември, ще стането свидетели манията за перфекционизъм. Нищо не бива да остане недовършено.

Родени артисти
Хилари Дъф, Уил Смит, Бионсе, са известни личности, артисти, родени през септември. Талантът е в кръвта им. Изкуството е тяхната истинска любов. Но дори и да имате близки и познати родени в този месец и професията им да не е свързана с изкуството, те притежават по-различно отношение към танците, музиката, театъра, операта.

Поддържат добра форма
За родените през този месец е важно да изглеждат добре, но и да се чувстват по този начин. Отделят доста време на външния вид, на спорта и здравословния начин на живот. Понякога стават твърде крайни в своята мания да бъдат идеални и в тази сфера.

Надарени са с детективски ум
Ако сте родени през септември, то почти никога никой може да ви преметне. Винаги малко подозрителни, притежаващи добри аналитични и логически умения, които ви съдействат във всяка сложна ситуация.

 

   

0 коментарa

Виж още