Рокади по върховете в Облaст Стара Загора

Рокади по върховете в Облaст Стара Загора

След като вчера стана известно, че областния управител на Стара Загора е отстранен, днес официално в длъжност встъпи проф. Веска Шошева, хонорован професор от Медицинския факултет на Тракийския университет, информира starazagora.topnovini.bg.

Като причина за освобождаването е посочено, че цялата група, освободени вчера губернатори, са подали сами молби за отпуск, за да могат да участват в предизборната кампания. Инж. Ранов твърди, че не е пускал подобна молба и дори не е помислял да взима участие в предстоящите избори. За осовобождаването си научил от хора, които са се запознали със стенограмата от заседанието на МС.

Мястото на инж. Ранов днес официално зае  проф. Веска Шошева. Тя започва кто учител в Стара Загора, след което се явява на конкурс в Института за усъвършенстване на учители в Стара Загора и там работи известно време. По- нататък в кариерата, тя става ръководител на катедра „Социални дейности” в Медицинския факултет на Тракийския университет.

От 1999 г досега работи като експерт към към Националната агенция за оценяване и акредитация към МС. В момента проф. Веска Шошева е хонорован преподавател в Медицинския факултет на Тракийски университет - Стара Загора, в катедра "Соцални дейности“. Там тя преподава Социална педагогика и Социализация на деца с умствена изостаналост. Не е тайна, че тя е член на Инициативния комитет, койот се обяви в подкрепа на ген. Румен Радев по време на президентските избори.

   

0 коментарa

Виж още