Румен Радев: Хората са ми приоритет пред 'призовките' на управляващата партия!

Румен Радев: Хората са ми приоритет пред 'призовките' на управляващата партия!

Тази сутрин в предаването на Нова телевизия "Здравей, България", както бе обявено по-рано, трябваше да се състои открит дебат между кандидатите за президент на България- ГЕРБ - Цецка Цачева и БСП- ген. Румен Радев.

Както по-рано водещите на предаването обявиха, те поканили ген. Румен Радев, но получили отказ без конкретен аргумент. Така, предаването се превърна по-скоро в интервю на Цецка Цачева, отколкото в "дебат". 

Няколко часа по-късно, навярно попаднал на излъченото видео, ген. Румен Радев публикува и своето становище по въпроса. Публикуваме без редакторска намеса: 

Румен Радев
· 
Във връзка с внушението, че не съм откликнал на покана за дебат в Здравей, България по Нова ТВ държа да уточня, че столът на кандидата на ГЕРБ стоя празен дълго време, а моите ангажименти за кампанията са планирани за седмици напред.
Срещите на живо с хората за мен са приоритет и няма да размествам графика си според „призовките“ на управляващата партия.
От новините разбирам , че вчера премиерът е употребил партийната трибуна за поредния си скеч. Не знам за какъв „генерал с пола“ говори генерал Борисов, но считам, че тона на предизборната кампания не бива да бъде принизяван до нивото на аферата Симитли.

   

0 коментарa

Виж още