Румяна Динева: Заложихме на младежите и те се справиха отлично с кампанията

Румяна Динева: Заложихме на младежите и те се справиха отлично с кампанията

Румяна Динева, лидер на областните социалисти в Стара Загора, е много ентусиазирана и доволна от решението да се довери на енергията на младите хора. Президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова са получили подкрепата на 96 578 избиратели от област Стара Загора.

Г-жа Динева споделя радостта си, че организацията е взела участие в успешната и етична кампания с единствена кауза – България. Всички членове са били убедени в победата и уверени, че точно Радев и Йотова ще върнат българското достойнство и гордост. В поздравителното си писмо, адресирано до новата президентска двойка, Румяна Динева твърди, че хората жадуват за повече сигурност, ефективна дейност на институциите, стабилност на държавата, по- високо качество и стандарт на живота. Всички те вярват, че Радев и Йотова ще работят за тези техни надежди и ще бъдат своеобразен обединител на нацията.

Г-жа Динева изказва благодарността си за активността, енергията и всеотдайността, която са проявили социалистите, доброволците, работните екипи. Тя споделя, че е била убедена в успешното представяне на младежите в организацията на кампанията за избор на Президент на Републиката. Изказва благодарност за постигнатата цел и увереност в готовността на членовете на партията за по усърдна работа. Тепърва предстои да бъдат направени задълбочени анализи на преминалата кампания и на настоящата политическа обстановка в страната.

   

0 коментарa

Виж още