Светската двойка Анджелина Джоли и Брат Пит се разделят! Причината е...

Светската двойка Анджелина Джоли и Брат Пит се разделят! Причината е...

Приключи един от най-известните холивудски бракове, пише CNN. Анджелина Джоли е подала молба за развод със съпруга си Брат Пит, позовавайки се на непреодолими различия. 
По документи, двойката е поискала да се раздели още на 15 септември, което е едва две години и един месец, след като се състоя тяхната знаменита сватба през август 2014г. 
Джоли иска физическо попечителство над шестте им деца и с възможност за посещение на Пит. 
Също така иска да запази "разни бижута и други лични вещи", както и всички приходи от и след датата на тяхното разделяне, както и други отделни активи, които следва да бъдат определени по-късно. 
Започнаха и различни спекулации по темата. В някои от тях се твърди, че двойката няма да се размине от дела за шестте им деца. Ала източник, близък до Анджелина и Брат, твърди че това е решение и на двамата.

"И други засегнати лица на славата твърдят, че това е подобно на много други разводи", твърди още източникът. 

"Тъжен съм от това, но в момента е най-важно благосъстоянието на децата ни", споделя Пит в изявление за CNN. "Апелирам към пресата да им дадат пространство, което заслужават в тези променливи времена".


Припомняме, че през 2014г двойката се ожени с частна церемония в параклис в Шато Миравал, Коренс. Пред медии и двамата споделят, че близките отношения между тях започнали още през 2005 г. по време на снимките на филма "Мистър и мисис Смит". 
Година след брака им, Джоли отново влезе в заглавията на пресата със своите здравословни проблеми - отстраняване на яйчниците и маточните ѝ тръби, с цел предпазване от рак. Новина, която ги сплоти, както споделяха самите те. 

След шокиращата за феновете им вест по повод тяхната раздяла, заваляха и коментари из социалните мрежи. В някои от тях се твърди, че най-вероятно поводът за решението е изневярата на Брат. 

   

0 коментарa

Виж още