Селфи на Брад Пит със Селена Гомес накарала Анджелина да поиска раздяла!

Селфи на Брад Пит със Селена Гомес накарала Анджелина да поиска раздяла!

Скандалната новина, че Анджелина Джоли е подала документи за развод с Брад Пит стресира не само феновете ѝ, но и почти целия свят. А сега се оказа,че е  замесена и Селена Гомес. 24-годишната звезда публикува в мрежата свое селфи, на което тя седи до мегазвездата и съпруг на Анджелина – Брад Пит. Това е станало по време на церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус”. По информация на The National Enquirer, Анджелина ужасно се вбесила, когато видяла фотоса.

Източник е казал на сайта: „Анджи откачи, когато видя снимката в профила в Инстаграм на Селена. Тя е чула чрез приятели, че Селена и Брад са флиртували без да се срамуват пред хората”. „Сега Селена се хвали пред всички, че Брад ще прави нов филм с нея. Селена нарича Брад шеговито „моят бъдещ съпруг”, а Анджи въобще не е доволна от това”. Според изданието, Анджи е настояла пред Брад той да не снима нищо с младата знаменитост. Междувременно Брад Пит е споделил, че е много ядосан от начина, по който Анджелина Джоли се е отнесла към развода им, тъй като той е пожелл раздялата им да остане далеч от медиите. Актьорът също така е решен да се бори за попечителство над децата си.

Според източник на изданието TMZ, Пит е ядосан и заради слуховете за него, които се появиха след новината за развода, както и заради твърденията, че действията му еса поставили на риск шестте му деца. Изданието също така отбелязва, че двамата актьори са поддържали връзка през последните няколко дни, като Пит е призовавал Джоли да решат ситуацията с развода „като възрастни“. Вместо това Анджелина настоя за пълно физическо попечителство над децата, твърдейки, че Пит ги поставя в риск. По-рано TMZ съобщи, че като мотив за желанието на попечителство Джоли е отблелязала  злоупотребата на Пит с алкохол и наркотици, което според нея застрашава децата. Двойката е заедно от 2004 г., но сключва брак през 2014 г.

Джоли и Пит имат заедно три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Те отглеждат и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години. И за двамата това не е първи брак. Джоли беше омъжена за Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г. Преди нея Брад беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г


 

   

0 коментарa

Виж още