Сериен убиец върлува в Бургас!

Сериен убиец върлува в Бургас!

През последната седмица четирима клошари починаха от мистериозна отрова, разследващите са озадачени от случващото се.

В следствие на неизвестна отрова, трима от четиримата скитници , чиито трупове бяха намерени из улиците на Бургас, са издъхнали. Една от версиите, по които работят полицаите е, че те са станали жертва на убиец, който умишлено е оставил в близост до кофите за смет, смъртоносна течност, предполагайки, че тя ще бъде намерена и консумираната от бездомниците, пише blitz.bg.

Първият случай в Черноморският град, бе на 4 септември. В близост до бл. 72 на комплекс "Зорница" беше открито тялото на 58-годишен бездомник. По трупа на жертвата не е имало следи от насилие. Първоначално случаят не бе отразен в медиите и вероятно щеше да бъде потулен, ако още на следващия ден в храст до помпена станция в парк "Езеро", отново в Бургас, не бяха намерени телата на мъж и жена, също скитници. Органите на реда започват разследване, макар че по нито един от труповете, няма следи от насилие.

Свидетели разказват, че двамата клошари се движели с група от бездомници. Оказва се, че починалият предния ден е техен приятел. След подробен разпит направен от криминалистите откриват четвърти клошар, който последно е бил с тях на 3 септември вечерта. Той разказал на полицаите, че приятелите му намерили до контейнер за смет, в комплекс "Зорница" шише със зелена течност, преценили че е спирт и го изпили. Само оцелелият отказал и това вероятно спасило живота му!

Предположенията на криминалистите са, че тримата бездомници са починали от течността, която най-вероятно е била антифриз.

Според разследващите има няколко възможни версии за мистериозната смърт на клошарите. Едната, официално обявената, че някой е изхвърлил отровна течност, но бездомниците са я намерили и изпили. Втората версия е, че някой умишлено е оставил бутилка съдържаща отровна течност, предполагайки, че тя ще бъде намерена и изпита от навъртащите се в района бездомници.

 

   

0 коментарa

Виж още