СИГНАЛ В МРЕЖАТА: Майки, внимавайте! Този мъж прилъгва децата! (СНИМКИ)

СИГНАЛ В МРЕЖАТА: Майки, внимавайте! Този мъж прилъгва децата! (СНИМКИ)

Преди няколко дни в социалната мрежа се появи сигнал на притеснена майка за педофил, който обикалял социалните мрежи. По сведения на майката става въпрос за възрастен мъж, който притеснява малолетни и им отправя неприлични предложения.

От публикуваната информация, става ясно, че профилът на мъжът носи името Rosen Ivanov Libieca. В посочените от него данни, мъжът е на 28 години. След като разбира, че момчето насреща му е дете на 14 години, Rosen Ivanov започва да го моли за снимки. Детето отказва, но мъжът продължава да бъде все така настоятелен. 

 След като разбира, че вероятно момчето няма да му изпрати своя снимка, Rosen настоява да се чуят по телефона или по Фейсбук, за да покаже "нещо" на камерата.

"Не ще бия ч***я", посочва мъжът и моли детето да се покаже, за да се убеди, че е то. В публикуваните снимки се виждат и още пикантни подробности около въпросния мъж, той посочва, че води полов живот още от 11 годишна възраст и това приема за съвсем нормално. Започва да се интересува от това дали детето е водило такъв и да го разпитва за това дали то е само. 

Ето как протича целият разговор в снимки: 

 

 

 

 

От Новини Стара Загора се надяваме компетентните органи да се сезират и да направят проверка по случая.

   

0 коментарa

Виж още