Силвестър Сталоун навърши 70

Силвестър Сталоун навърши 70

Известният актьор Силвестър Сталоун отпразнува подобаващо своят 70-годишен юбилей с частно парти. Негови гости бяха 88 души, като сред тях не останаха незабелязани принцът на Монако Албер Втори, поп певецът Рики Мартин и цялото семейство на Сталоун.

Организацията на партито е дело на семейството на Силвестър Сталоун, както и на негови приятели. Актьорът бил много изненадан, тъй като не очаквал подобна изненада, а предполагал че в негова чест, ще има по-скромно празненство. За специалният рожденик бе приготвено меню от пет степени, дело на известен гурме готвач, както и торта на цели 5 етажа. Всяка от дамите, присъстващи на събитието е получила за спомен от големият ден, нежна златна гривна с висулка във формата на боксова ръкавица. Сталоун бе в компанията на съпругата си - Дженифър Флавин, както и на дъщерите им.

Холивудският актьор получи уникални подаръци от своите гости. Принц Албер подари на Сталоун черно-бяла снимка, подписана лично от майка му, принцеса Грейс. Трите дъщери на Силвестър Сталоун – Скарлет, София и Сикстин, публикуваха в социалната мрежа снимки с баща си и го нарекоха най-страхотният татко на света. Арнолд Шварценегер, дългогодишен приятел на Сталоун го поздрави в мрежата на "Инстаграм" с обща снимка от преди години и дори се пошегува със закачлив коментар с рожденика, че винаги ще бъде по-стар от самият него. 

Големият актьор няма намерение да намали участията си и дори сподели, че подготвя нова роля в телевизионен сериал, с която да зарадва верните си почитатели, превъплъщавайки се в образа на бос от мафията. Освен това в момента води важни преговори, за да вземе роля по книгата "Омерта" на Марио Пузо, в телевизионна адаптация на режисьора Антоан Фукуа. Книгата е последната част от трилогията публикувана след смъртта на известният писател Пузо, сред които са бестселърите на автора - "Кръстникът" и "Последният дон".

 

Източник: vesti.bg

   

0 коментарa

Виж още