Скандално! Разследват Брад Пит за побой над децата си !

Скандално! Разследват Брад Пит за побой над децата си !

Причина Анджелина Джоли (41 г.) да пожелае разтрогването на съвместния й живот с Брад Пит (52 г.) е тормоза и насилието, на което той постоянно подлагал шестте деца в семейството – три свои и още толкова осиновени, информират световните медии. В момента полицията в Лос Анджелис разследва Брад Пит, включила се е и Службата за закрила на децата. Още вчера TMZ цитира приятел на Пит – той изпаднал в ярост от мотивите на Джоли да поиска развод. Тя набеждавала съпруга си, че пушел трева, злоупотребявал с алкохол и в подобно състояние биел децата. Това изявление, прието от хората за зловредна клевета, е възможно да се окаже истина, пише Club Z. 

Миналата сряда, 14 т. м., цялото семейство лети в частен самолет, съобщава TMZ. Обичайно Пит посяка към чашката и изпада в ярост. Той започва да вика на децата и налита на бой. Джоли отчаяно ги защитава. Самолетът се приземява в 20 ч. на летището в Лос Анджелис, но и на пистата Пит продължава да е агресивен. Той прави безуспешен опит да се измъкне с автоцистерна за керосин. Очевидец на това подава анонимен сигнал срещу Пит в полицията и в Службата за закрила на децата в Лос Анджелис за “вербално и физическо насилие над деца” . Още на другия ден, 15 септември, Джоли подава молба за развод, в която посочва и причината си – насилието над децата и непреодолими противоречия с мъжа си. Почти седмица това остана в тайна - до 20 т. м., когато семейният адвокат Робърт Офър обяви неизбежният развод. Брад Пит и Анджелина Джоли вече са разпитани, твърди TMZ.

Предстоял и разговор с шестте деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Това значи, че следствието тепърва започва. В защита на Пит негов приятел заявява пред TMZ: “Брад гледа съвсем сериозно на случващото се. Той е категоричен, че никога и по никакъв начин не е упражнявал насилие над децата. Безкрайно е нещастен и съкрушен от това, което сега се стоварва върху него. 

 

   

0 коментарa

Виж още