СКАНДАЛНО РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ВЗРИВИ МРЕЖАТА! Според него мигрантите ще...

СКАНДАЛНО РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ВЗРИВИ МРЕЖАТА! Според него мигрантите ще...

От няколко дни из социалните мрежи се върти постановление, прието от Министерски съвет на 12-ти август 2016г. Постановлението на министерски съвет е свързано с интеграцията на имигранти в България и отпускането им на безвъзмездна финансова помощ, както и настаняването им в специално пригодени за целта бежански лагери. 

Според постановлението за интеграция, кметът на общината трябва да подаде декларация към Държавна агенция за броя на нелегалните имигранти, които са настанени в бежански лагери, както и Държавна агенция да им осигури място на пребиваване. 

Решението прието от министерски съвет цели да определи точките по интеграция на мигрантите на територия на Р. България. Още по-скандално е, че всички разходи по интегрирането на нелегалните мигранти, ще бъдат извадени от джоба на обикновения данъкоплатец. И докато майки и пенсионери взимат минимални пари за да живеят, ставките на мигрантите, които държавата е определелила са повече от скандални. Всичко това, разбира се, без тези хора да имат възможността да работят на територията на Р. България. Напротив, те изцяло ще "легнат" в ръцете на народа, който според решението ще бъде длъжен да ги издържа. 

Повече за решението можете да прочетете ТУК. 


Припомняме, че в резултат на отворените бежански центрове и постоянното напрежение между мигранти, както и зачестилите случаи на нападение над невинни, изкара София на протест. Подобни бяха проведени в кв. "Овча купел", където жители поискаха закриване на съществуващия бежански лагер. Както и вчера протест срещу нелегалните мигранти затвори ключови булеварди в София. 

Вчера на годишната среща на общините премиерът Бойко Борисов подчерта, че европарите за бежанците вече са свършили. Както и обясни подробно, че ако никой "от големите" не го свали от властта, България ще има стабилност. 

"В тази тежка предвоенна обстановка в света, ако не се вразумят великите сили, общините ще са едни от най-стабилните неща. Ако сега почнат да мятат ракети и бомби, няма да има нито детски градини, нито болници. Цели държави се заличиха от картата”, посочи той.

   

0 коментарa

Виж още