Скандално! Управляват ни чрез вещества във въздуха!

Скандално! Управляват ни чрез вещества във въздуха!

От НАСА потвърдиха, че във въздуха се впръсква литий вече 45 години. Според учените той не е вреден за околната среда и се използва за въздействие върху хората, страдащи от маниакална депресия или биполярно разстройство.

Според запознати пръскането с литий се осъществява от 1970г насам.

 В една статия, озаглавена „Приложение на аерозолните ваксинации върху населението”, поместена в научното медицинско списание „Пуб Мед“ (Pub Med), се обсъжда как ваксините под формата на аерозол могат да се използват в бедстващи райони и развиващи се страни. Статията категорично казва, че хиляди хора са били ваксинирани чрез впръскване във въздуха за дребна шарка и грип. Споменава се, че това е чудесен метод за контрол в държави с многобройно население.

Световната здравна организация се занимава с изучаването на аерозолните ваксини години наред, но официално не са предприети активни действия.

Оказва се, че много народи са насилствено ваксинирани по въздух. България е една от държавите, които се „ваксинират” активно в продължение на години. Преди по въздух пръскаха с пестициди за премахване на плевелите, сега пръскат вируси, химически смеси и други агенти.

Да се върнем отново на лития. Той оказва влияние върху начина ни на мислене, променя нивата на серотонина и норепинафрина. Въпреки твърденията, че е безвреден, психиатрите твърдят, че е опасно вещество. При лечение на хора с психични заболявания, трябва много да се внимава в дозата.

В повечето страни е забранено използването на  ГМО-храните и водата, която е обработена с флуорид, който е обявен за  невротоксин. Властимащите, обаче, не спазват законите на голяма част от държавите и продължават да обработват въздуха им с литий, бактерии, вируси, паразити, гъбички, карциногени, токсини, влияещи на хормоните лекарства и др. Това представлява един вид  биовойна срещу населението на света.

Тайната манипулация на общите навици и мислене на хората в световен мащаб, е важен елемент на демократичното общество. Тези, които извършват тази манипулация, са невидимото правителство, което действително управлява света.

В комплект с лития, в атмосферата се впръскват и алуминий и барий.

   

0 коментарa

Виж още