Скандално! Явор Бахаров е изгонен от ''ВИП Брадър''! Вижте подробности!

Скандално! Явор Бахаров е изгонен от ''ВИП Брадър''! Вижте подробности!

Скандалът с изгонването на Явор Бахаров от къщата на '''ВИП Брадър'' беше съвсем очакван и вече е официален факт. Преди часове актьорът напусна шоуто след решение на продуцентите. Тази случка е прецедент в историята на риалити формата.

Явор Бахаров не беше на себе си и призна,че ще направи нещо необмислено. Заплаши без угризения,че ще каже,че цялото предаване е режисирано и манипулирано дори това да не е истина. Той е убеден,че никой не е заинтересован от истинността на всичко случващо се в къщата. След тази нагла заплаха в изповедалнята, Биг Брадър каза на Явор,че прекалява и той не приема пазарлъци. 

Това обаче не спира актьора и той продължава със заплахите. Казва,че ще бъде принуден да се държи много зле в петък на лайфа и да каже всичко. Кое ''всичко'' визира,само той е наясно. Заканва се,че ше каже и че е знаел за Майк Тайсън предварително и предупреждава да не предизвикват негативните му разкрития '' кой какво прави и как го прави''.

Явор се оплака,че му е неудобно да стои 30 дни в къщата и да не получи нищо и настоява да бъде свързан с адвокат си,защото не заслужавал да не му дадат парите. Признава,че е подтиснат в къщата и не се чувства добре.
 
След малко  се притесни, че ще бъде санкционниран и започна да предлага на камерите в къщата да си намери заместник.

Коментаторите отвън се разгневиха. Евгени Минчев обобщи: "Вън търговците от храма".
 
Заради нелепото изнудване Биг Брадър веднага реши - Явор е принудително отстранен от риалити формата. Това е прецедент в историята на предаването, обясни Ники Кънчев.
 
Според регламента Явор си е навредил сам заради арогантното си поведение и се очаква да не получи нищо. Дали ще има съдебни дела, все още не е ясно.

   

0 коментарa

Виж още