СКАНДАЛ! 'Бай Х*й' известен колкото дипломата на Цецка Цачева!

СКАНДАЛ! 'Бай Х*й' известен колкото дипломата на Цецка Цачева!

От вчера социалната мрежа е заета да се занимава с нецензурното изказване на Радан Кънев в гостуването си пред Нова телевизия в предаването "Здравей, България".

Скандалното изказване на лидерът на ДСБ по повод премиера, предизвика истински бум в социалните мрежи и почти достигна броя на коментарите по повод дипломата на Цецка Цачева и нейната кандидатура за настоящите избори. 

Припомняме, че изказването на Радан Кънев бе по повод петъшното изявление на премиера, че във вторник предстои да бъде "ден разделен" за коалицията на ГЕРБ и Реформаторите.

Пред медията, Кънев обясни, че Борисов е слаб лидер и е бил смачкан от Цветанов. Според лидерът на ДСБ кандидатурата на Цачева е слаба стъпка от страна на упралвяващата сила и се възмути от привикването на премиера в "средата на изборите", сравнявайки го с епохата на комунизма. 

"Абе, бай Хуй, ти с кого се държиш така, бе? Това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години", каза в прав текст Кънев. Думи, които по-късно станаха и обект на подигравка в социалните мрежи. 

С цел забавление, потребители се опитват да преведат названието "Бай Хуй" на различни езици. 
Социалната мрежа се напълни и с вицове по повод изказването на Кънев. Привидно засрамен, обаче днес лидерът на ДСБ се извини публично за изказването си, ала само по себе си то придоби нов смисъл за българите.

И днес темата е една от най-широко коментираните, а Радан Кънев вече е приет като "единствения осмелил се да говори така на премиера директно". 

   

0 коментарa

Виж още