СКАНДАЛ! Германец ще съди ЕК за авторски права! Причината е... 

СКАНДАЛ! Германец ще съди ЕК за авторски права! Причината е... 

От май месец, влязоха в сила новите промени за изображения върху тютюневи изделия с цел отказ от тютюнопушенето. Снимките, които редица производители са принудени да слагат върху изделята, са повече от потресаващи. 

На подобно изображение попаднал и Харълд Молтер от Мерхвайлер, Германия. След като подробно разгледал ужасяващата снимка, установил, че на нея е самият той, пише германското издание Saarbrücker Zeitung.  
Изображението на мъж, лежащ в болнично легло с респиратор, се оказала снимка от мозъчната му операция, която германецът претърпява през 2001-ва, посочва още 54-годишния мъж. Това, което не може да си обясни е как фотосът се е озовал върху тютюневите изделия. 

Шокиращите снимки, обаче не са притежание на производителите на цигари. По данни, Европейската комисия наложи настоящите снимки на международно ниво. Това е и причината, поради която Молтер смята да предприеме съдебни действия срещу разпространяването на собствения си образ. 

Припомняме, че Харълд Молтер не е единствения, който се самоиндентифицира по образа на кутията. По-рано през юни, австрийска жена идентифицира покойния си съпруг на една от кутиите.   

 

   

0 коментарa

Виж още