СКАНДАЛ! Гостите на Стоичков подават контражалби срещу фотографа

СКАНДАЛ! Гостите на Стоичков подават контражалби срещу фотографа

Христо Стоичков, вече замина за Виена, а според близки до него след това ще посети и Маями

Камата пък вече замина за Виена, оттам за Маями

Над 100 души, присъствали в сватбата на малката дъщеря на Христо Стоичков - Христина, от вчера трескаво събират подписи под контражалба, посредством която обвиняват в акт на  хулиганство репортерския екип на в. "България днес".

Камата не дочака развитието по случаят и случайно или не, още призори вчера е заминал с полет за Виена.

Полицията в Етрополе пое възложеният ѝ от прокуратурата случай и вече разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на "България днес". Разследването срещу Камата, се ръководи от Районна прокуратура в град Етрополе и е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Сблъсъкът стана в събота, пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе, по време на сватбената церемония на Стоичковата щерка – Христина.

В 16:00 ч., на паркинга пред светата обител е възникна спор, между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който в последствие прераснал в скандал. Фотографът Тошев искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков и да я отрази в медията за която работи.

Шофьорът Петър Димитров, също е разпитан от разследващите за случилото се. Той потвърдил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Стоичков с настояване да му предадат фотоапарата, както и всички направени записи на телефоните си, след което без причинно му нанесъл няколко удара по лицето. Димитров има видими следи от преживяното насилие и твърди, че ще потърси правата си. Вече е назначена съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните му увреждания, както и механизма на причиняването им.

Друг мъж от приближените на футболната звезда се опитал да отвори задната врата на автомобила, където бил фоторепортера. За да се спасят от биячите, Димитров потеглил назад, но ударил друг спрял автомобил.

Като свидетел по разследването е разпитан и фоторепортерът Борислав Тошев. Първоначално той не е предал на полицаите направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

 

Източник: dnes.bg

   

0 коментарa

Виж още