СКАНДАЛ! МИС БЪЛГАРИЯ 2016 Е ЯСНА ОТ ЦЯЛА СЕДМИЦА!

СКАНДАЛ! МИС БЪЛГАРИЯ 2016 Е ЯСНА ОТ ЦЯЛА СЕДМИЦА!

     Вчера, /19.11.2016г./ се проведе ежегодния конкурс Мис България 2016 г. в столичната зала „Рейнбоу плаза“. Както повелява традицията за победител бе избрана 23-годишната Габриела Кирова от Варна. Нейни достойни подгласнички са футболната съдийка от Бургас Рени Радева и „Мис Стара Загора“ - Стиляна Станчева.

     Отново в духа на традицията е около българските конкурси да се завихри скандал. Той не подмина и този на вид обичаен конкурс за красота. Още преди три-четири дни колегите от hotarena.net, цитирани от водещите издания раздухаха новината, че победителката е ясна на всички, а именно русата красавица от морския град.

     Говори се, че дори и регионалният конкурс е бил нагласен, за да може точно тя да спечели. Организатор на конкурса в морската столица е била Мира Матеева. Матеева заедно с Ирина Папазова (която притежава лиценза за Мис България) се предполага, че имат договорка именно Габриела Кирова да спечели конкурса.

    Дали уговорките включват и плащане на ръка, само може да гадаем. Но фактите са си факти, а изводите оставаме на читателя, като най-обективен и безпристрастен.

 

   

0 коментарa

Виж още