Смятат Калин Терзийски за извънземен! Вижте подробности!

Смятат Калин Терзийски за извънземен! Вижте подробности!

Калин Терзийски се разкайва,че е разбил живота си и се е раздел с жена си заради Елен Колева. Той признава,че Елен го е тласнала към алкохола отново. Но за съжаление не успява да преодолее тази зависимост.

"Това е Kалин. Tой наистина е извънземен и чист човек. Той се хвръля да работи, а след това цитира нещо велико. Това го прави истински, открит и всички във фермата го харесват", споделя елиминираната участничка Ева Димитрова. "Това е болестта алкохолизъм. Големият проблем на Калин Терзийски е в това, че към него има двоен стандарт. В колегията той е психиатър и никой не може как да му обяснява как да се лекува. А обикновенните хора го издигат на пиедестал. Но това не означава, че той няма нужда от помощ", обяснява психоложката Ани Владимирова. 

Според нея, Терзийски изпада в илюзия, че сам може да се справи с проблема. Тя смята,че  авторът на "Алкохол" ще го преодолее, когато стане пациент и тръгне като обикновен човек да разрешава даден проблем. Тя уточнява,че за Калин, акохола е лекарство и той се спасява чрез него." А когато алкохоликът се изправя пред трудности, той се изправя пред кръстопът как да действа и тогава се потапя в алкохол", допълни още Владимирова.

   

0 коментарa

Виж още