СПЕШНО!!! Издирват се родителите на изоставено БЕБЕ!!!

СПЕШНО!!! Издирват се родителите на изоставено БЕБЕ!!!

Отново случай с изоставено бебе в България . Към настоящият момент от полицията все още издирват родителите или близките на детето.

От пресцентъра на МВР съобщиха, че на 24 юни в град Варна момченцето е било изоставено на междуетажна площадка в блок.

Детето е на видима възраст около 6-7 месеца, теглото му е 7,6 кг., високо е около 70 см. Очите на момченцето са тъмни, сиво-сини на цвят, лицето му е с формата на кръгъл овал, все още няма поникнали зъбки, със светъл тен на кожата. Малчуганът е в много добро здравословно състояние, добре гледано дете е.

Когато е било открито от жителите на блока, момченцето е било облечено със сива на цвят тениска, с тъмносини ръкави и кантове от двете страни, с червена яка, а под нея с надпис „Best Race”, с рисунка на състезателна кола (герой от анимационното филмче – Маккуин Светкавицата). Надолу бебето е било обуто с дълги сиви панталонки, от двете страни със син кант.

От записите на камерите се вижда жената в гръб, носеща детето на ръце. Според разследващите случаят, става въпрос за млада жена на видима възраст около 20 – 26 години, със светъл тен и с кестенява права коса, вързана на конска опашка. ПО време на случилото се жената е била облечена с цветен клин и пъстра тениска. Среден ръст и тегло около 50 - 60 кг.

 Към момента въпреки усилията на полицейските служители, издирването на жената в област Варна не е дало абсолютно никакъв резултат. Никой не се е обадил за да даде каквато и да е информация за бебето. Момченцето е настанено временно в Дом „Майка идете“ на територията на кв. Виница. Ако никой не потърси детето, то ще бъде дадено за отглеждане в приемно семейство.

Хората, които имат информация за жената, изоставила бебето или за други негови близки, могат да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР!

 

Източник: vesti.bg

   

0 коментарa

Виж още