Срам! Бареков избяга „яко дим“ от студиото на БТВ като стана дума за английски

Срам! Бареков избяга „яко дим“ от студиото на БТВ като стана дума за английски

Всички очакваха с нетърпение интервюто с Николай Бареков в студиото на БТВ в предаването „Тази неделя“. От седмици той облъчва Фейсбук пространството със снимките си „на чайче с Таймс“, „ на лежанката с  биографията на Арсен Венгер“.

Логично беше да стане дума за единствената му изява, за която вече бе получил достатъчно саркастични забележки.

Публикуваме без редакторска намеса:

Kalin Vasilev "Баба идва откъм кенефа носейки в-к Таймс. Баба не знае английски СЛЕДОВАТЕЛНО е срала."

Харесвам · Отговор · 935 · 18 октомври в 00:30

Цветин Петков Бареков, приличате на някоя инстаграм кифла, снимала се на плажа с томче на Толстой - всички знаем, че е поза и в действителност ви липсва капацитета да го прочетете тоя вестник, най-малкото защото не знаете езика. Тъга на макс е този напън.

Харесвам · Отговор · 387 · 18 октомври в 08:38

 

По повод познанията по езика, Бареков изтъкна колко е  „импруувнат” английския му. Веднага бе помолен от водещата да прочете и преведе на живо изречение от в. „Таймс“.

Тонът бе сменен на секундата и лидерът на ББЦ отсече, че няма да участва в изпити и щом няма да има разговор по темата на интервюто, си заминава.

Вметна недопустима за ерудирана личност реплика, че ще остави зрителите да се наслаждават на „баджаците“ на водещата.

Дотук беше с ореола на интелигентен дипломат в европейския парламент!

Веднага във Фейсбук профила си обидения евродепутат публикува извинение към почитателите си и обвини телевизията, че не е искала да има интервю и този ефект е предварително търсен. 

Публикуваме отговорът на европейския депутат без редакторска намеса:
 

Николай Бареков 

Скъпи приятели,

Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена „журналистка“.

Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол. След второто идване на ГЕРБ на власт, заедно с прислугата им, държавата е повалена, а политическият бардак краде като за последно, за да се спасява поединично.

Големите телевизии не искат да ви кажа, че нашите стратегически партньори са изгубили всякакво доверие към премиера и правителството му, че в настоящия момент АТАКА и Волен Сидеров са препродали златния си пръст от ДПС на ГЕРБ и че 99 % от кандидат-президентите са подставени лица на наследника на БКП – ГЕРБ. Превърнаха моя английски език в анекдот като жалък опит да скрият истинския виц за неграмотното безпросветно и корумпирано управление на България.

В няколкото секунди, които ми бяха отпуснати от bTV, за да изкажа позицията си , се надявам да е било чуто най-важното, а именно, че големите телевизии са превърнати в „Работническо дело“ – можеш да прочетеш всичко за положението в Близкия изток, но не и за това на ГЕРБ и реформаторите.

И ето един виц за финал:

Знаете ли каква е разликата между съветската космическа програма и българското правителство?

Съветски другари пуснаха маймуната да се вози в ракета, а ние пуснахме нашата маймуната в пилотската кабината и сега чакаме да приземи самолета…..

 

Припомняме, че преди година, евродепутатът бе даден като "лош пример" за познания по английски в предаване на "Господари на Ефира". Тема, която бе разкритикувана от евродепутата, а журналистите на "Господари на Ефира" бяха обвинени от него в слугинаж. 

Видеото можете да видите ТУК! 

 

   

0 коментарa

Виж още