Старта на учебната година в Стара Загора ще бъде приветстван от общински съветници на БСП

Старта на учебната година в Стара Загора ще бъде приветстван от общински съветници на БСП

Дойде дългоочакваният първи учебен ден и дворовете на училищата се изпълват с детски смях и глъчка. 15 септември е истински празник за учители, ученици и родители. В знак на уважение и съпричастност към празника ще засвидетелстват и общинските съветнижи Валентина Бонева и Даниела Лекина.

Общинският съветник от „БСП лява България – за Стара Загора” Валентина Бонева  ще бъде гост на  тържеството за откриване на новата учебната година в ОУ „Отец Паисий" в с.Калояновец, община Стара Загора. Бонева ще зарадва учениците с учебни и спортни пособия, които ще им подари заедно с председателя на Младежкото обединение на левицата Неделчо Маринов. В инициативата с подаръците и сърдечните пожелания за успешно обучение през новата учебна година за учениците и учителите на селото участват и Даниела Лекина, Мариана Пенчева и др. предстваители на Общината.

Стана ясно, че Даниела Лекина ще бъде  пък специален гост на тържеството по отбелязването на началото на новата учебна година в Професионалната гимназия по механизация на открити рудници „Св. Иван Рилски“  в с. Раднево. Тя ще пожелае много успехи и реализация на учениците, които ще получат подаръците си от нея:  топки, федербали и други спортни и учебни пособия.

Всички с трепет очакват да се запознаят с новостите в образованието тази година.

Общинският съветник Даниела Лекина от листата на „БСП лява България – за Стара Загора” ще организира Приемна утре, 16-ти септември, петък.

Лекина ще има среща с гражданите, предвидена да се проведе в сградата на Община Стара Загора от 15:00ч. в стая 216 максимум до 17.30ч.

Това, което можем да кажем за г- жа Лекина е, че тя заема длъжността зам.-председател на старозагорския парламент. Както  и зам.-председател на Постоянната комисия по законност и обществен ред. Тя членува и в други две комисии- Постоянната комисия по здравеопазване и Постоянна комисия за борба с корупцията и предотвратяване и установяване на конфликт на интереси по чл.25 от ЗПУКИ.

   

0 коментарa

Виж още