Стоянка Мутафова излезе от болницата

Стоянка Мутафова излезе от болницата

Днес екипът ни научи добри новини, актрисата Стоянка Мутафова, която цели 12 дни бе настанена за лечение в болницата и на която се наложи лекарите да поставят стенд на сърцето, бе изписана.

Тази сутрин точно в 10.55 ч. Мутафова бе изписана от болничното заведение, след 12 дневен престой. По време на пребиваването й освен, че лекуваха сериозна настинка, медиците спешно поставиха стенд на сърцето й.

 Актрисата бе изведена от клиниката с инвалидна количка, така както повелява редът при напускане на болницата след извършена оперативна интервенция. Въпреки това Стоянка остана вярна на себе си и на почитателите си и за радостното събитие се издокара с кожено палто от норки.

През цялото време актрисата бе придружавана от дъщеря си Мария Грубешлиева - Муки, както и от актрисата Ирен Кривошиева. Мутафова бе качена в автомобил, чиито шофьор бе актьорът Николай Атанасов – Шуши, участвал в пиесата "Госпожа Стихийно бедствие", станала една от най-популярните у нас.

Атанасов се пошегува и прикани Стоянка тази вечер на сцената, където ще играят. От своя страна Мутафова отвърна, че е е обещала на лекарите положили  немалки усилия да спасят живота й, да си почива и да не се пренатоварва с тежки роли и участия, "но и без театъра не мога..“ признава Стоянка. В момента се чувства много развълнувана от факта, че най-после се прибира в дома си. 

Една от сестрите обслужвали актрисата, разказа, че Мутафова е била пациентка мечта. Винаги изпълнявала препоръките давани от докторите и не била никак капризна.

Дъщеря й Муки, благодари на целият персонал на болничното заведение, както и на стотиците болни и семействата им, които посещавали стаята на майка ѝ:

„В болницата разбрах какво е това хората истински да те обичат!“

Муки пожела на всички скорошно оздравяване. По време на самото изписване почти всички от болницата излязоха да изпратят актрисата с бурни аплодисменти.

 

   

0 коментарa

Виж още