Съпругът на загиналата адвокатка бил съсипан, той...

Съпругът на загиналата адвокатка бил съсипан, той...

Преди дни бе разпозната първата жертва на ужасяващата влакова катастрофа в Хобокен, Ню Джърси- Фабиола Битар де Каруун. Ето и тихото страдание на нейното семейство. Съпругът й бил безкрайно объркан от жестоката новина. Не знаел как да каже на дъщеря си за нещастието.

Нещастният съпруг поискал да разговаря първо с директора на детската градина,  в която била дъщеря му. Искал да се консултира как може да информира момиченцето, че никога няма да види майка си отново.

Съпругата му, Фабиола Bittar де Kroon, била убита от падащи отломки при влаковата катастрофа в Хобокен, по време на сутрешния пиков час.

Сега, часове по-късно, нейният съпруг, Адрианус де Кроон, бил пред детската градина на дъщеря си, недалеч от жп гарата. Имал среща със собственика й, Карлос Менгер.

 

Бащата бил разбит от мъка и единственото, което го интересувало в момента било как да съобщи новината на детето.

Г-н Менгер познавал деца, претърпели подобна загуба, но самият той не знаел. Как да постъпи. Животът ни сварва неподготвени, казал той на бащата. „Просто бъдете силни.“

 

Г-жа де Каруун, на 34 години, оставила дъщеря си, Джулия, в детската градина в четвъртък сутринта около час преди катастрофата. Животът й приключи точно както сложила ново начало на живота си в САЩ със съпруга си и дъщеря си, с които се преместили от родната Бразилия.

 

Г-н Менгер разказва как каза г-жа де Каруун оставяла Джулия в детската градина, дарявайки я всеки ден с много целувки на тръгване.

"Дъщеря й е много привързана към нея", казва директора. Той забелязал, че момичето станало много нервно в четвъртък, в часа, когато майка й обикновено пристига, за да я прибере. Сякаш знаеше, че нещо не е наред," каза г-н Magner.

 

Г-жа де Каруун се премества в Хобокен през април. Тя бе планирала да търси по-голямо място за семейството си в деня, когато умря. "Вероятно къща в Бруклин," била споделила с близката си приятелка Роберта Лима.

 

Сега, г-н де Каруун ще трябва да бъде и баща, и майка. Единственият съвет, директорът на детската градина искал да предложи на овдовелия баща, е да не казва какво се е случило, докато сам не прецени, че времето е дошло.

Само един родител знае кога е точното време и кога да го разкрие.

 

   

0 коментарa

Виж още