Топлофикация: Внимание! Възможно е отоплителния сезон да започне по-рано!

Топлофикация: Внимание! Възможно е отоплителния сезон да започне по-рано!

EVN България Топлофикация информира своите абонати, че е готова да започне с отоплението на жилищните и обществените сгради при заявено желание от страна на гражданите.

 Главното услови за старт на отоплителния сезон е средната темперстура да е под 12 градуса поне в три последовтелни дена, а прогнозата за следващите 10 дена да е също за ниска температура.

От  EVN България Топлофикация заявяват, че тези условия в момента не са изпълнени, но времето е доста динамично и може да се наложи по- ранно включване на абонатните станции на желаещите. За да се случи това, трябва да бъде представен съответния протокол от Общо събрание на сградата или входа с писменото съгласи на 2/3 от живущите. Този протокол с подписи се предава в  EVN Офис в Пловдив или във фирмата за дялово разпределение, обслужваща имота.

Към момент има включено отопление в 20 жилищни 4 стопански сгради на територията на гр. Пловдив.

Абонатните станциипритежават датчици за външна температура, които автоматично спират топлоподаването при повишаване на температурата. Също така топлоподаването се възобновява напълно автоматично при спад на температурите. Така се осигурява максимален комфрот на гражданите в жилищата и на работните места.

EVN България Топлофикация уверява, че централизираното топлоподаване е екологично чисто и безопасно, това е най- удачния начин да сме на топло и да пазим околната среда чиста

   

0 коментарa

Виж още