Топ 5 най-опасни жени престъпници в света!

Топ 5 най-опасни жени престъпници в света!

Ако мислите,че гангстерският живот е само за мъже,помислете отново. Жените могат да бъдат също толкова безсърдечни,опасни и смъртоносни.

Вижте петте най-опасни жени над закона в света!

5. Мария Личиарди

Тази дребна жена е била наистина голяма работ. Тя е носила влечението към гангтерският живот в кръвт си,наследено от баща си и брат си. Осем години е водила кланът Камора в Неапол,докато не я арестуват през 2001 година.. Освен рекет и трафик на наркотици,кланът е купувал и малолетни момичета  от Албанската мафия,които да се занимават с наркотици и проституция.

4. Шашикала  Патанкар

Тя е позната под прякора Бейби,но изобщо не е била нова в трафика на наркотици. Тази жена е била главатар на опасен клан,който се е занимавал с наркотици. Била е известна като една от най-големите дилъра на метадон в града до 2015 година,когато е арестуване след 40-дневно бягане от властите.

3.Мария Леон

Тази майка е била кралица на наркотична империя в Лос Анджелис още на 13 години! Имала е славата на един от най-опасните гангстери в града. Бандата й е подлагала на терор цели квартали. Била е отговорна за убийства,контрабанда на наркотици и трафик на хора до ареста си през 2008 година.

2. Фанет Умураза

Тя е военен лидер на бунтовническата група М23. Фанет е нареждала на войници да извършват ред престъпления като убийства и насилствено отвличане на деца. Докато нейната група вършела мръсната работа,тя ходила на СПА и маникюр.  Също така давала интервюта като се представяла за съвсем различен човек.

1.Самата Лютуайт

Позната още като ''Бялата вдовица''.тази опасна престъпница е най-главният член на терористичната група ''Ал Шабат'' и стои зад 400 убийства,включително взривяването на коли,бомби,самоубийствени атаки и мъчителното клане на 148 човека. Тя е обучавала жени,които да бъдат камикадзета и е помалага на ''Ислямска държава''.

 

   

0 коментарa

Виж още