ТПП Казанлък празнува юбилей! Чества ... (СНИМКИ)

ТПП Казанлък празнува юбилей! Чества ... (СНИМКИ)

Търговско-промишлена палата в град Казанлък, днес празнува своят юбилей. През 1991 г., когато страната ни претърпява големи промени, Ангел Скендеров, заедно с още 17 предприемчиви граждани на Казанлък, учредяват търговско-промишлената палата в града. Главният секретар на ТПП, Йордан Игнатов, споделя, че дейността ѝ подпомага икономиката в града и е пряко обвързана с издаването на визи за пътувания в чужбина, както и със сертификати за износ на разнообразни стоки извън територията на страната ни. За периода от 25 години, предлаганите услуги от организацията значително са се увеличили, а в най-скоро време от ръководството планират и създаването на иновативна страница на ТПП в интернет.

Кметът на Казанлък отправи специално обръщение към предприятието и коментира, че в ТПП в град Казанлък, членуват едни от най-сериозните фирми в региона, „които създават поминъка на нашия град.“.

Именно заради, фабриките разположени и работещи в града, Казанлък е с изключително ниска безработица. Галина Стоянова пожела на служителите и на управителите на организацията, печеливши проекти и безброй нови клиенти.

Стоянова, лично връчи на Скендеров почетен плакет за добрата работа и съвместната дейност между Палатата и местната власт.

   

0 коментарa

Виж още