Трагедия във Велинград,  младеж почина от прободни рани

Трагедия във Велинград,  младеж почина от прободни рани

Марио Джуленов е на 24 години, родом от Велинград.

Тази нощ е починал във велинградската болница от прободни рани. Според очевидци, при пиянско сбиване между две компании, младежът бил намушкан неколкократно с нож. Инцидентът е станал в събота около 1.30ч. във велинградския квартал Чепино в близост до местна кръчма.

За убийството на Марио е задържан Мехмед Бозов на 36 години, от село Краста в  област Велинград. Бозов е задържан веднага след подаденият в полицията сигнал и е затворен за 72 часа в полицейския арест, като му е наложено постановление за задържане от окръжната прокуратура в Пазарджик.

На мястото където се е разразила кървавата свада е открит ножа, с които е било извършено жестокото убийство. В инцидента са участвали освен убиецът и починалият, още четири момчета от Велинград: И. Д. - 36г., П. В. - 22г., И. Х. - 19г., К. Т. - 31г.

Още по време на запоят в местната кръчма, между двете компании е възникнал конфликт, който в последствие се е пренесъл и извън заведението. Те започнали да се бият, тогава Мехмед Бозов извадил нож и с него започнал да нанася порезни рани на опонентите си. В кървавата драма, той ранил трима от тях, раните на Марио обаче се оказали смъртоносни. Когато полицаите пристигнали на мястото на инцидента, открили Марио полужив.

Момчето веднага било транспортирано в болницата във Велинград, но въпреки усилията на лекарите ,поради тежките рани получени от Бозов починало.

Всяка година Марио вземал участие в традиционното вадене на кръста от местното езеро Клептуза и е известен сред жителите във Велинград. Тази година именно той извадил кръста от езерните води и си пожелал здраве и късмет.

Задържаният за убийството - Мехмед Бозов, е отказал да даде показания за случилото се. В понеделник срещу него, най-вероятно  в съда ще бъде внесено постановление за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

Източник: dailypress.bg

   

0 коментарa

Виж още