Тръмп вдъхнови колекция от подигравателни колажи (СНИМКИ)

Тръмп вдъхнови колекция от подигравателни колажи (СНИМКИ)

Остроумната забележка на Тръмп за "Лошите момечта" вдъхнови колекция от подигравателни колажи.

Изречената от Доналд Тръмп,  испанска фраза по време на дебата в сряда, подбуди онлайн буря от възмущение в социалните мрежи.

В отговор на въпрос за имиграционната политика, републиканският кандидат потвърди подкрепата си, за издигане на стена по границата между САЩ и Мексико. Тръмп сподели плана си да депортира нелегалните имигранти: „Имаме някои лоши момчета, но ще ги изгоним. "

Испанската дума "Hombres", чието значение е"мъже" - веднага покори социалните мрежи. Много потребители в Twitter направиха съпоставка на коментара на Тръмп, с този още от самото начало на кампанията му, когато той нарече мексиканските имигранти „изнасилвачи и престъпници“.

В рамките на няколко минути, десетки хиляди споделиха в профилите си различни колажи, олицетворяващи т.нар. "Лоши момчета".

Други умишлено постнаха снимки на които се вижда тенденцията в боядисването на косите напоследък, а именно в стил "Омбре". То представлява оцветяване на косата, при което постепенно цветът преминава от тъмен в светъл. Потребителите споделиха снимка в която, ефекта омбре е тотално погрешно представен.

   

0 коментарa

Виж още