Ужасяващ инцидент! Младеж се удави! Родителите му не успели да го спасят!

Ужасяващ инцидент! Младеж се удави! Родителите му не успели да го спасят!

20-годишен младеж от Казанлък се е удавил в местността "Буните" край Ахелой , съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Бургас. На 14 юли около 12.44 ч. в Районно управление - Поморие е дошло съобщение за давещ се в морето млад чпвек на плажната ивица в местността "Буните" край Ахелой.Установено е, че това е 20-годишният аутист М.С. от Казанлък, който плажувал там в родителите си.

Около 12.30 ч. М.С. влязъл в морето да плува с детски сърф, като 15 мин. по-късно родителите забелязали как синът им се отдалечил на около 50-60 м. от брега и започнало да потъва, понеже си изтървало сърфа. Майката му веднага влязла в морето, но въпреки усилия1та й да го спаси, зарди силното вълнение не успяла и М.С. се удавил.

За изваждането на тялото на мястото на трагедията са изпратени екипи на РСПАБ – Бургас, водолазен екип и патрулен катер на «Гранична полиция» - Бургас. До 19.30 ч. на 14.07.т.г. тялото на М.С. не е открито, като екипите се оттеглили от местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

   

0 коментарa

Виж още