УЖАС!!! Вампира от Видин се завърна

УЖАС!!! Вампира от Видин се завърна

Митко Борисов се прочу заради  желанието си да пие човешка кръв.

Митко Борисов страда от шизофрения и тези дни за пореден път бе пуснат сред обществото. Из Видинският край, Митко - Вампира стана известен заради желанието си да пие човешка кръв. Откакто преди дни се появил в село Рупци, местните са в шок.

Илиян Ангелов - кметът на село Рупци, разказа, че Вампира се завърнал през миналата седмица. Ангелов провел с него сериозен разговор и го помолил редовно да приема предписаните хапчета. За да е сигурен, че пие хапчетата си, кметът дори му предложил, да го навестява всека сутрин и всяка вечер и лично да му дава дозата. Разтревоженият кмет накарал Борисов да му обещае, че повече няма да пие алкохол.

Ангелов сподели, че вече няма доверие в съгражданина си, болестта го е завладяла и Вампира вече е много зле. В миналото, след като го изпишели от психиатрията в Карлуково, е издържал по 3-4 месеца, преди да започне да прави щуротии, но след последните му изяви са му необходими само няколко дни, за да започне да създава проблеми".

Кметът на Рупци многократно апелира институциите да намерят решение на проблема. Борисов на няколко пъти напада живеещите в селото и във Видин, днес хората там изпитват огромен страх и ужас от мисълта да срещнат Вампира. Шизофреникът Митко обикновено ходи въоръжен с ножове и брадви, а при задържането му полицаите намерили у него 3 остриета. 44 – годишният Борисов има слабост и към кибрита и редовно прави палежи в околията.

С тъга Илиян Ангелов - кметът на село Рупци споделя: "Законите са ни такива, че отвсякъде ми обясняват, че нищо не може да се направи, докато не стане голяма беля, нещо непоправимо. Всеки се надява да не е той жертвата. Изпращат го за няколко месеца в психиатрия, след което го пускат."

Вампира не съзнавайки силата на думите си не веднъж заявявал пред хората: "Мога да убия човек и никой нищо не може да ми направи“, с което още повече подпалвал страховете им.

Митко е нападал и случайни хора, например че не са го почерпили с цигара или чаша бира.

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още