УЖАС В САНДАНСКИ! Въоръжени антимафиоти заловиха местен бос!

УЖАС В САНДАНСКИ! Въоръжени антимафиоти заловиха местен бос!

Въоръжени антимафиоти заловиха бос в Сандански!

Навръх Илинден в Сандански е направен обиск при мащабна спецакция. Антимоафиотите са били въоръжените до зъби и са нахлули в дома на Бойко Лалев -бивш председател на Поземлената комисия в курортния град. При обиска са иззети документи от счетоводната фирма, която е обслужвала бизнеса на Илия Янев, а Зоя Пачова – собственичката, преди е работила като общинска съветничка. Пачова е разпитана от полицията и след това е освободена. Служителите на ГДБОП са подложили на разпит и Юлияна Янева, която е бизнес партньорка на съдия Янев, както и дъщерята на Т. Ангелов. След разпита двете са също са освободени.

В офис намиращ се в хотел "Панорама" също е бил направен обиск. Там преди време Янев е имал офис под наем. За хотела и в момента се водят съдебни дела. Спорът за собственост е възникнал между две бизнес групировки в района, Илия Янев е адвокат на едната от тях. Апартаментът на ром, с прякор Глигана също е бил обискиран. За кратко е при спецакцията е бил задържан и синът на Серго – Рашетара. Младежът е борец и има зад гърба си множество спечелени медали от състезания, по-късно е бил освободен от полицията.

За стаи и сейфове, за които собствениците са отричали да имат ключ, на място е викан ключар, който да съдейства на полицаите.

Василка Стоянова-Лалева е прекарала цялата нощ в ареста. Дамата е служителка в офиса на Илия Янев и работи като касиерка зад киното в центъра на града, тя е била пусната от следствения арест вчера сутринта.

Тони Ангелов  - лидер на „Евророма“ , заяви, че лицето, което е подало сигнала вече е известно. Ангелов сподели, че е загрижен за своето и за здравето на дъщеря си, която също бе задържана при спец акцията. Лидера на „Евророма“  твърди, че фирмата която притежава е на името на баба му, а относно поръчките които е изпълнявал със строителната си бригада, всички са били законни и възложени от община Сандански.  

   

0 коментарa

Виж още