УЖАС!!! Домашно куче бе жестоко убито на плаж във Варна

УЖАС!!! Домашно куче бе жестоко убито на плаж във Варна

Вчера на 9 август, на плаж край морската столица Варна, домашно куче е било застреляно.

Собственичката на животното Даниела информира за жестокостта на извършителя в социалната мрежа Facebook. Жената сподели, че вчера кучето ѝ - шестгодишната Рокси, от порода самоед, си играела на пясъка, когато внезапно бива убита.

Инцидентът се случил вчера сутринта в близост до местността Кабакум. Даниела се разхождала с кучето си по брега, когато се чул изстрел, изведнъж пред уплашеният поглед на стопанката самоеда паднал мъртъв. Даниела през сълзи разказва, че според нея изстрелът дошъл от близките вили. Жената все още не може да повярва, че Рокси е станала жертва на подобно престъпление. Към настоящият момент извършителят все още е неизвестен.

Местните споделят, че преди около месец на същото място е била застреляна и домашна котка, но тогава убиецът е бил разкрит. Мъжът гръмнал котката, защото го дразнела.

Даниела сподели, че вчера, приблизително около 7.30 сутринта била на плажа до свлачището „Трифон Зарезан” край Варна. Тя стояла на пясъка, а кучето ѝ - Рокси си играело с вълните на брега на морето. На плажа имало още само двама души - една рускиня, която плувала във водата и един човек, вдясно, който снимал околността.

Изведнъж отляво (не от страната на снимащия) се чул внезапен глух изстрел, вероятно наглият убиец е стрелял със заглушител. Докато осъзнае случващото се, Даниела чула и втори такъв. Самоеда ѝ Рокси не паднал веднага, уплашеното животно изляло силно, погледнало стопанката си и дошло до нея с тъжен поглед. След това кучето тръгнало да се качва по стълбите, които водят към плажа. Стопанката ѝ я заварила легнала на едната от площадките със затруднено дишане.

Двамата завели Рокси при ветеринар, който веднага приел смъртоносно раненото куче, но за съжаление докторите не успели да я спасят. Оловото е минало 40 см през тялото, разкъсало е белия дроб и е създал мощен кръвоизлив.

Междувременно пристигнала и полицията, разследващите започнали да задават въпроси на стопанката.

Даниела сподели „Аз не успях да сдържа сълзите си и казах на полицията, че не мога да продължа. По-късно полицията изиска да се извади съчмата от тялото на Рокси, за да се установи оръжието. Докторът каза, че за да се извади трябва да се разкъса цялото тяло на кучето, а аз не позволих това. Може и да е било грешка. На следващия ден (днес) полицията направи оглед на мястото на престъплението и сега чакаме развитие. Не мога да си представя що за изрод би причинил подобно нещо на такова добро същество като Рокси."

 

Източник: actualno.com

   

0 коментарa

Виж още