УНИЖЕНИЕ!!! МАЙКАТА на блъснатото дете, ЖЕСТОКО ОБИЖДАНА от кметът на Трън

УНИЖЕНИЕ!!! МАЙКАТА на блъснатото дете, ЖЕСТОКО ОБИЖДАНА от кметът на Трън

Развръзката на инцидента при който, кмета на Трън отрича да е блъснал детето с колата си и за най-голямо учудване разследващите подкрепиха становището му и определиха, че самото дете е единственият виновник за случилото се, все повече се заплита.

 Кмета на Трън е обиждал по телефона майката на пострадалото дете, самата тя днес сподели за случилото се в ефира на „Здравей, България“ по NOVA.

Анита Гълъбова заяви, че близки до кмета на Трън пишели обиди и лъжи по неин адрес в социалната мрежа – Фейсбук, с което оронвали авторитета й. Гълъбова допълни, че самият Станислав Николов е подлагал неведнъж с думите си достойнството й под съмнение,  наричал я е нееднократно психично болна, както и безотговорна майка.

Възмутената майка, споделя, че има голяма дъщеря на 25 години, която е студентка в Благоевград и се притеснява как ще се отразят на децата й лъжите и манипулациите които ежедневно се появявали в Фейсбук. Гълъбова гордо заяви в ефира на телевизията, че всичко което е излязло по нейн адрес е клевета и по никакъв начин не уронва личността й.

С мъка майката споделя, че е много разстроена от развитието на случая. Жената е убедена, че досъдебното производство за инцидента с 6-годишният й син Ивайло е манипулирано. Пред цяла България разкри, че важни свидетели, преки очевидци на случилото се, са били заплашвани, за да мълчат или за да дават фалшиви показания пред разследващите.

Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор в страната, заяви че поради тази теза в момента случаят на Ивайло е обект на проверка от страна на отговорните органи.

Според свиделите непосредствено след инцидента, от полицията никой не е пристигнал на място за да провери случат и че кмета на Трън - Станислав Николов е завел сам Ивайло в болницата веднага след случилото се. От това не става ясно дали и кога е взета алкохолна проба на водача на автомобила.

Анита Гълъбова вярва в правосъдието и очаква истината за случилото се детето й да бъде разкрита.

 

Източник: vesti.bg

   

0 коментарa

Виж още