УНИКАЛНО!!! Бирфест в Стара Загора!

УНИКАЛНО!!! Бирфест в Стара Загора!

Б.Т.Р, Сигнал, Васко Кръпката, Стефан Вълдобрев и още обичани звезди ще свирят и пеят на старозагорският бирфест!

За втора поредна година град Стара Загора става столица на бирата. В периода от 6 до 11 септември включително, гражданите и гостите на града ще имат невероятната възможност да се насладят на изпълненията на общо 12 любими банди. Сред изпълнителите са любимците на всички българи: Б.Т.Р, Сигнал, Обратен ефект , Стефан Вълдобрев, Васко Кръпката и Подуене блус бенд, Обичайните заподозрени, Jin Monic, Rosk Stage, Royal Alligators, Affection, Red hot chili peppers Tribute BG. Perfect stranger, Bears and Hunters, пише starozagorci.com.

Това са само малка част от имената на участниците в тазгодишното издание на феста.

В столицата на бирата тази година старозагорци ще могат да посетят цели седем тематични квартала, разположени на територията на парк „5 октомври“, а именно:

1. Ретрополис – кварталът на Загорка Ретро,

2. Downtown – кварталът на Heineken,

3. Малкият Амстердам – кварталът на Amstel,

4. Пивка зона – кварталът на Ариана,

5. Специално предградие – кварталът на Загорка,

6. Ghost town – кварталът на Крадецът на ябълки,

7. Квартал Stolichno – кварталът на Stolichno.

Всеки от тези квартали предлага различен вид бира, по този начин организаторите считат, че ще удовлетворят вкуса на всеки изтънчен познавач на горчивата напитка.

"Като всяка истинска столица в кварталите ще бъдат разположени разнообразни алеи, пътни знаци и ще бъде избран кмет", съобщиха още те.

Освен традиционният Бирфест всеки, които желае ще може да посети напълно безплатно и първия в страната ни Музей на бирата. Единственото изискване е посетителите предварително да се запишат. Обиколките ще се провеждат всеки ден, включително и събота и неделя, от 12.00 и от 18.00 часа.

Организаторите на събитието побързаха да се похвалят, че на бирфеста ще бъде изградена и специална инсталация за виртуална реалност, където ще можем да се пренесем в паралелен свят и влакчето на ужасите. Така според тях, ще има забавление и за малките посетители!

   

0 коментарa

Виж още