УНИКАЛНО ИЗБОРНО НАРУШЕНИЕ! Част от бюлетините не са предадени! (СНИМКИ+ВИДЕО)

УНИКАЛНО ИЗБОРНО НАРУШЕНИЕ! Част от бюлетините не са предадени! (СНИМКИ+ВИДЕО)

По-рано днес се разбра, че Референдума не става задължителен поради недостиг на гласове, но той все пак ще трябва да мине през обсъждането на депутатите. С остро отворено писмо излезе внеслият точките от Референдума- Слави Трифонов. 

Както по-рано Новини Стара Загора писа, Слави Трифонов съобщи, че сме свидетели на изборно нарушение от страна на ЦИК. Дългият твърди, че ЦИК се стреми да отстрани 13 792 гласа, за да може референдумът да отпадне.

Междувременно страница във Фейсбук, носеща името "Гласувай на Референдум 2016", публикува скандално видео, заснето от потребител.

В притеснителното видео, заснето на 8.11.2016г, в Бяла се вижда ясно как бюлетините на Референдума, са заключени в склад в училището и не са предадени на Централната избирателна комисия, както би следвало по правило.

Впечатление прави, обаче че не по този начин седи въпроса с бюлетините за президентските избори. Те са предадени и както се вижда от кадрите, кутията е празна!  


Видеото можете да видите тук: 

Междувременно пристигна сигнал от сайта Плевен за Плевен за намерени бюлетини от чистачката в секция на 115-то ОУ "Васил Левски" в гр. Плевен. По данни на сайта, става въпрос за седем напълно легални бюлетини.


 

   

0 коментарa

Виж още