УНИКАЛНО! Младежи в силово предизвикателство "Остани в България"!

УНИКАЛНО! Младежи в силово предизвикателство

В случай, че попаднете на ваш приятел в социалната мрежа, който е споделил свое видео, в което прави лицеви опори, коремни преси или някакъв друг вид силови упражнения- спокойно! Приятелят ви е съвсем наред и няма смисъл да се притеснявате за него. Но най-вероятно е един от хората, които е решил да остане да живее и работи в България. 

Всичко това е свързано с едно ново предизвикателство, което от скоро започна да набира популярност в социалните мрежи. По данни, негови създатели са двама младежи, чиито имена са Никола и Георги. 

Никола и Георги предизвикват България в 21 дневно предизвикателство, в което всеки предизвикан участник трябва да запише видео с това как прави лицеви опори или някакъв друг вид силови упражнения. Целта е всеки останал в България българин да докаже своята сила в това да работи, учи и живее в България. 

Ето какво пишат още създателите на иновативното предизвикателство. Публикуваме без намеса: 

"Ние сме Никола и Георги. Създаваме това предизвикателство, защото вярваме в развитието, възможностите в България, вярваме в традициите, ценностите, уважаваме и помним историята на нашата Велика страна! 
Всяка година хиляди млади хора напускат страната ни, за да търсят по-добри възможности, образование, заплащане или живот ИЗВЪН България. Ако трябва да сме точни, числото е 10 000. 
Целта на това предизвикателство е да покаже на всички БЪЛГАРИ извън България, че ние сме тук и сме много, борим се, за да можем един ден всички да имаме възможността да се чувстваме добре, в РОДИНАТА ни.

Ден #1 от 21 дневното БЪЛГАРСКО предизвикателство с лицеви опори.
Всяка година 10 000 СТУДЕНТИ напускат България. Много от тях с идеята да се върнат и НИКОГА НЕ го правят. 
Предизвикателството цели да покаже на всички българи в чужбина, че ние сме тук, много сме и се борим.

Правилата са прости:
* След като сте номинирани, вашите 21 дни започват да се отброяват от следващия ден.
* Всеки ден можете да записвате себе си, правейки 21 лицеви опори. Опитайте да достигнете 21. Можете дори да ги правите на колене, или да спрете, за да си починете, но направете всички в един видеоклип.
* Всеки ден трябва да номинирате друг човек. Опитайте се да подбирате хора, които мислите, че ще искат да направят това и / или имат способността да го изпълнят.
*Вие можете да се включите в предизвикателството и без да сте предизвикан. Можете сам да започнете верига."

Предизвикателството е изключително забавно и вече редица българи се осмелиха да се изправят срещу страховете си от силовите упражнения. Припомняме, че само преди няколко години подобно предизвикателство бе популярно и из политическите среди. 

 

Видеото можете да видите ТУК

   

0 коментарa

Виж още