Усещали ли сте някога уханието на Wild Madagascar Vanilla на Bath & Body Works

Усещали ли сте някога уханието на Wild Madagascar Vanilla на Bath & Body Works

Винаги, когато мисля за Bath & Body Works, си спомням за тийнейджърските си години. Тогава често излизахме с приятелите ми.

Измина много време, откакто стъпих за пръв път в магазин Bath & Body Works. Но много добре си спомням първия полъх на Wild Madagascar Vanilla – аромат Bath & Body Works, който ме накара да се възползвам от неустоимото предложение на бранда - „Купете 3, вземете 2 безплатно“.

Какво всъщност представлява Wild Madagascar Vanilla?

Наименованието звучи наистина екзотично, а фантастичното шишенце на аромата отговаря на неговата мистичност. Направен е от най-скъпата и висококачествена ванилия в света.

Парфюмеристът Хари Фримонт смесва ванилията с нотки от африканска круша, рубинена ябълка, гардения, бяло сандалово дърво и мек мускус, за да създаде един наистина незабравим аромат, който покрива кожата като копринена рокля.

 

Ароматите на Bath & Body Works обикновено вървят в комплект с крем за тяло и лосион, като целта е да се постигне онзи незабравим резултат - да усетя аромата ти, преди да те видя. Но когато аз взех за себе си Wild Madagascar Vanilla, реших, че е по-добре да използвам само него, без какъвто и да е друг продукт.

Бях изненадана, че сладкият аромат успя да се задържи с часове. Уверих се, че това не е само в моята глава. По време на съботната кино прожекция, когато бях сложила за пръв път, усетих как един човек, намиращ се зад гърба ми, се наведе леко към мен.

Рейтинг: 4 от 5

Wild Madagascar Vanilla наистина може да издържи през целия ден, но вечер се налага отново да впръснете от него, за да усетите отново неустоимия му аромат. Само не прекалявайте  с повторната му употреба, за да можете да се насладите незабавно на сладкото му ухание.

 

Статията е написана от Лилия Иванова парфюмериен експерт в Parfisimo.com

   

0 коментарa

Виж още