Фенове на Pokemon Go ще ловят покемони на мащабно събитие! Вижте къде!

Фенове на Pokemon Go ще ловят покемони на мащабно събитие! Вижте къде!

Хиляди почитатели на Pokemon GO ще се веселят в столичния Mega Mall тази събота в издирване на редки покемони. След грандиозния успех на Pokemon Go мероприятието в НДК на 30 юли,нашенските ловци на анимационните създания пожелаха още приключения. По тази причина столичният Mega Mall дава шанс на покемон феновете да се възползват от последните дни слънчево време докато се забавляват с любимат си игра.

От 12 до 20 ч. в събота на място ще бъдат набавени извънредни „примамки” (lures). На територията на мола ще се организира и лов на съкровища (treasure hunt) с тематични Pokemon играчки, които желаещите ще имат за мисия да намерят сами.

 

През целия ден ловците ще имт възможността да събират и Pokemon значки от специално позиционирани gym leaders. Значките ще им дадат достъп до томбола в края на деня, която ще реши кои ще са печелившите на големите награди на мероприятието.

 

“ПокеМол” стартира в 12 на 1 октомври (събота) и завършва с тегленето на наградите от голямата томбола в 20 ч. на същия ден.

 

До този момент “ПокеМол” събира желаещите във Фейсбук, като организаторите от Mega Mall и Press Start са дали обещание да осигурят игри и за почитателите, които нямат възможност да присъстват на живо.