ФК "Розова долина" се изправи срещу Черно море в исторически сблъсък!

ФК

След 15 – годишна пауза казанлъшкия тим ФК „Розова долина“ най – сетне достигна до мач с отбор от елитната ни футболна група. На 21 – ви септември отборът на розите се изправи срещу Черно море (Варна) в мач от 1/16 финалите за Купата на България.

 

Освен стотиците местни жители и фенове на отбора на историческия мач присъстваха и много общински съветници, сред които и председателят на общинския съвет – Николай Златанов, както и кметицата на Казанлък Галина Стоянова.

 

Въпреки че, „Розова долина“ се изправи срещу един силен съперник в лицето на отбора на Георги Иванов – Гонзо, възпитаниците на Александър Георгиев не само показаха добра игра, но и я увенчаха с попадение във вратата на варненци, което бе силно аплодирано от феновете на „розите“.

 

Крайният резултат от мача бе 2:1 в полза на Черно море, което означава, че именно варненци продължават в турнира за Купата на България, но въпреки това кметът на Казанлък поздрави отбора за добрата игра и за подарения футболен празник на местните жители.

   

0 коментарa

Виж още