Фолк звездата Анелия, ще бъде кръстница на детето на Миро

Фолк звездата Анелия, ще бъде кръстница на детето на Миро

Анелия качи снимка от сватбата на певеца Миро и неговата приятелка Ели на остров Корфу. Дълго време сватбената церемония бе пазена в тайна. Миро и любимата му се врекоха еди на друг миналата седмица, но на венчавка не бяха допуснати никакви медии.

Един от специалните гости поканени на събитието бе пайнерката Анелия. Тя хвана букета на булката Ели. Двамата с Миро са приятели от много време, за нея е било истинска чест да бъде част от най-хубавото събитие в живота му.

Момента с хвърлянето на букета, Анели описвакато много забавен, тъй като на Ели ѝ се наложило да го хвърли цели два пъти. И двата пъти случайно или не букета попадал точно в ръцете на Анелия, без изобщо тя да се е борила толкова много за него.

С усмивка, певицата разказва, че се отдръпнала първият път когато видяла с какъв яростен замах Ели хвърля букета. Той минал покрай нейната ръка и паднал на земята между нея и майката на Миро. Втория път булката го хвърлила още по-силно, той буквално се ударил в бузата ѝ след което паднал в ръцете на Анелия.

Поп фолк певицата разказва, че през 2015 година, когато били в Лондон, новосформираното семейство обещало, че не кой да е, а именно Анелия един ден ще бъде кръстницата на бъдещото им дете.

От дълги години Миро и Анелия са близки приятели и изобщо не е чудно, че тя присъства като специален гост на неговият сватбен ден и че я е избрал за кръстница на детето си.

След дългогодишна връзка между Миро и любимата му Ели Златанов, миналата седмица двамата сключиха брак и тя вече е негова законна съпруга.

От близо 10 години Миро и Ели са заедно. Двамата много се обичат, но за съжаление до скоро живееха разделени. Мечтаят за дете и планират да остареят заедно.  

   

0 коментарa

Виж още