Хакери атакуваха брутално профилите на ГЕРБ в Бургас!

Хакери атакуваха брутално профилите на ГЕРБ в Бургас!

Младежи от бургаската структура на ГЕРБ, които са много отдадени в дейността си и в посланията в социалните мрежи, са станали жертви на брутални атаки на хакери снощи, информираха представители на МГЕРБ, цитирани от БургасИНФО.

Членовете на организацията са били на Осмия зимен университет, който партията организира за младежите си и снощи се е провел в Сандански.

„Около 19 часа започнахме да качваме снимките си от мероприятието, да публикуваме нашите послания и кадри с бившите министри на правителството на ГЕРБ, когато достъпът до профилите ни беше блокиран.Един по един останахме без връзка със социалната мрежа и това продължи часове.“, признаха потресени потърпевши младежи. Те се учудват на този тип акция, защото смятат това за твърде негативен начин за водене на предизборна борба. „Не е коректно да се случва това, всеки трябва да има възможност да изложи и защити позициите си“, изказа Галя Василева, която е представител на младежите в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в Бургас. На това хакерско нападение  са станали жертви и други ключови фигури на партията снощи.

   

0 коментарa

Виж още