ХАРМАНЛИ ТРЕПЕРИ: Жесток бой между мигранти изправи на крак полицията!

ХАРМАНЛИ ТРЕПЕРИ: Жесток бой между мигранти изправи на крак полицията!

За пореден път българските граждани и полицията са изправени на нокти заради своеволията на мигрантите, които не спират да пристигат на наша територия.

Този път инцидента е в бежанския лагер в Харманли. В административното тяло на лагера е избухнал скандал между мигрант с афганистански призход и двама иракчани, информират от БГНЕС. Тримата чакали на опашката за регистрация, разясняват от полицията.

Единият от мъжете от иракски произход смъмрил афганистанеца, той, съответно, отвърнал и така се развихрил скандал, в който взели участие още доста от присъстващите на опашката.

Скандалът се разразил на няколко места в лагера и само навременната намеса на полицията, съвместно с жандармерията, успяла да предотврати необратимите последствия.

Полицията съобщава за арестувани 5 мигранти, на които ще им бъде отказан статут на бежанци и ще бъдат незабвни изведени от бежанския център.

В лагера в Харманли в монета са настанени 4 000 мигранти.

В свадата от вчера има един ранен, 21 годишен мигрант. Той е полу1ил контузия на гръдния кош при удар от етален прът. Други двама са се измъкнали само с драскотини.

Да припомним, че вчера стана известна информацията за подготовката на нов бежански лагер в Бургас. Там се предвижда да бъдат позиционирани около 900 мигранти – мъже с афганистански и пакистански произход.

Веднага последва реакция на  Петър Низамов- Перата, който показа къде ще бъде разположен лагера и алармира за непостредствената му близоста до две елитни бургаски гимназии.

   

0 коментарa

Виж още