Хилари Клинтън пребори буркан с туршия

Хилари Клинтън пребори буркан с туршия

 

    Кандидатът за президент от Демократическата партия на САЩ, Хилари Клинтън, успя да отвори буркан с туршия в национален ефир, предават от Газета.ру.

     Хилари Клинтън беше попитана от известния водещ на вечерно ток-шоу Джим Кимъл дали има някакви проблеми със здравето. Слуховете за влошеното здравословно състояние на кандидат-президентът се породиха от изказване на популярния бивш управител на Ню Йорк, Рудолф Джулияни, който заяви, че съпругата на Бил Клинтън, бореща се за мястото в Белия дом, има проблеми със своето здраве. Тя квалифицира информацията на Джулияни като нелепост, опитваща се да повлияе на избирателите. От своя страна журналистът прояви доза хумор и подаде на Хилари Клинтътн буркан с туршия. Кимъл предложи на кандидат-президентът да отвори буркана с голи ръце, за да докаже, че няма проблеми със здравето и силата й е на ниво. Клинтън сграбчи здраво буркана с апетитната туршия и отвинти капачката без много усилия. След похвала от страна на водещия, тя му предложи да й провери пулса, за да се убеди, че все още диша и е жива. Въпреки това у американците остават съмненията, дали Хилари Клинтън няма някакви сериозни проблеми със здравето. Преди години тя беше по-слаба и атлетична, а сега изглежда подпухнала и сбръчкана от тежките политически ангажименти и сблъсъци с конкуренти.

     Хилари Клинтън поведе много борби и не би било изненада, ако думите на Рудолф Джулияни за нейното здравословно състояние се окажат верни. Първо, тя получи тежки обиди от кандидатът на републиканците Доналд Тръмп, който къде на шега, къде сериозно намекна, че единствения начин да се спаси Америка е да се застреля Хилари Клинтън. Освен това сайтът Уикилийкс погна избраника на Демократическата партия с разкриване на нейни тайни имейли, които показаха нейните връзки с противоречивия Джордж Сорос и радикалните й позиции по войната в Либия и Сирия. Във връзка с имейлите си тя беше разследвана и от ФБР, но успя да се размине леко с властите.

   

0 коментарa

Виж още