ХИТ! Анита Мейзер стана любимка на затворниците във Варна

ХИТ! Анита Мейзер стана любимка на затворниците във Варна

Адвокатът на сексбомбата твърди, че обвинението в подкуп, няма да издържи в съда.

Няколко поредни години Анита Мейзер по Коледа посещавала мъжете във варненският затвор, които изпадали в екстаз от присъствието на сексапилната миска. Присъствието ѝ в затвора било част от благотворителна програма, в която Мейзер се включвала на драго сърце и по собствено желание. Не случайно тя се превърнала в любимка на варненските затворници, пише pik.bg.

При появата й затворниците я посрещали с бурни аплодисменти. Понякога приятелят ѝ Киро Скалата идвал на посещенията в затвора, което всявало истински фурор в затворниците.

През миналата година Мейзер била наградена от известна пиар агенция за своята благотворителна дейност. Миската продавала на търг свои маркови дрехи, а парите давала за домове за деца. Мейзер често посещавала и помагала на дома за медико-социални грижи в кв. “Виница”, в който се отглеждат деца на възраст до 3 години.

Олег Атанасов, адвокатът борещ се за свободата на Анита Мейзер, споделя, че в момента очакват съдебномедицинската и психиатричната експертиза. Според Атанасов добър показател е излязлата преди дни химическата експертиза, която доказа, че Николай, съпругът на Анита, не е бил упоен, нито пиян или дрогиран.

Според него именно липсата на упойващи вещества в кръвта на културиста е доказателство, че няма как той да е бил вързан без да даде своето съгласие, което всъщност твърдеше пред съда и съпругата му Анита.

Тя заяви, че е вързала със свински опашки мъжа си  Николай, защото той искал да ѝ демонстрира своята сила и да ги скъса с мускулите на врата си. Идеята била част от замисъла за шоу номер, подготвян от Николай за предстоящото му турне в Латинска Америка. Културистът легнал на масажната маса със завързани ръце и крака, а Анита била инструктирана да го снима. Николай успял да скъса тези на ръцете и краката, след което поискал да бъдат сложени две пластмасови опашки и на врата му. На два пъти казал на съпругата си да ги пристегне по-здраво. Анита изпълнена дадените ѝ инструкции, а той започнал да прави типичните си движения с напъване на врата и раменете, за да ги скъса и да се освободи.

В това време Анита отишла до магазина в близост до кооперацията. Когато се върнала, разбрала, че мъжът ѝ Николай е мъртъв. Направила опит да го съживи.

Изплашена от случилото се, тя след това слязла на долния етаж, където живее Киро Скалата, за да го помоли за помощ. Казала на Киро, че някой е убил мъжа ѝ, тъй като не предполагала, че свинските опашки могат да бъдат причина за смъртта на Николай. След това Мейзер собственоръчно позвънила на тел. 112 и повикала екип. Атанасов сподели, че това е версията на Анита пред съда.

Адвоката разказва, че клиентката му не отрича, че е сложила пластмасовите каишки на Николай, но е ясно, че него е направила умишлено, а по негово настояване. Атанасов е озадачен, как съдът е приел твърденията за подкуп на един полицай като свидетел и добавя: „Тези неща се доказват със записи, белязани пари и прочее, не може да се основаваме на това, което се казва от един човек. Учудващо е, че съдът нямал основание да не вярва на полицая.”.

Според него в хода на делото и обвинението за подкуп спрямо Мейзер ще падне. Той е сигурен, че на следващото дело, мярката ще бъде променена и Анита, ще бъде пусната под домашен арест.

На едно от последните заседания, разстроена от случилото се и от несправедливите нападки и обвинения Анита сподели: “Има силен натиск върху мен. Ако нещата се развиваха законно, нямаше да има проблем. Но сестрата на Николай, която е общински съветник, е с огромно влияние и ме мачка. Аз ѝ съчувствам, но не съм виновна. Нямам намерение да бягам. Искам истината да се изясни, защото само така мога да докажа невинността си.”.

   

0 коментарa

Виж още