Черната Златка ще слага камера в родилното !

Черната Златка ще слага камера в родилното !

Златка Димитрова e решила да запише с камера раждането на сина си. Тя ще роди чрез секцио през октомври, но казва, че все още не е получила разрешение от лекарите си да го направи.„Ще разговарям дали ще ми позволят. Не се притеснявам от това, мъжете са по-лабилни от тази гледна точка. Специално приятелят ми Мирослав не може да понася гледката на инжекции, кръв и т.н.”, обяснява плеймейтката.

Тя е напазарувала вече всичко необходимо за посрещането на бебето, а през първите две седмици след раждането на помощ от Бургас ще пристигне майка й. „Сигурна съм, че ще получавам много полезни съвети, свързани с отглеждането на сина ми. За съжаление обаче няма да имам кой знае каква подкрепа от семейството ми, защото живее далеч”, разкрива още Златка.

За грижите за детето тя няма да може да се опре  на свекърва си, с която водят студена война още от първата неуспешна бременност на плеймейтката, пише "Монитор". Приятелят й и баща на сина й Мирослав пък е обещал сериозно, че ще я замества, когато е необходимо, като допълнително ще отговаря и за къпането на детето. „Все пак ще го кръстя на него, трябва да има заслуги”, смее се бъдещата майка. По думите й бебчето, което ще дойде на бял свят само след месец, прилича повече на Мирослав, макар да е взел и някои от нейните черти на лицето. „Много различно дете от първото. Пазя си всички снимки от предишната бременност. Тогава бебето щеше да се роди като копие на Мирослав. Това обаче е взело по малко и от двамата”, убедена е Златка.
 

   

0 коментарa

Виж още